Hei Alle sammen. Straks lanseres nettbutikken bellas.no

Hei

Snart åpner vi vår online nettbutikk med salg av diverse produkter. Vi ønsker derfor å skrive litt om oss 🙂

Bellas.no er det beste stedet for å handle dine stoltrekk, duker, silkeblomster, bryllupsartikler og pynt til alle dine arrangement.

Vi selger Stoltrekk, Sløyfer, Overlegg, Duker, (firkantet, avlange, runde) Servietter, Silkeblomster, Bryllupsfavoritter, små gaver og mange flere produkter. Stoffene som benyttes er av ulike typer materialer, inkludert sateng, polyester, organza, spandex, taffeta, sateng og mer.
Vår kundeservice forstår hvor hektisk planlegging av et større arrangement kan være og at rask levering av ordre er avgjørende. Vi vil behandle din ordre så raskt som mulig og vi ser til at du har en tilfredsstillende opplevelse når du bestiller hos Bellas.no.
Etter å ha jobbet med eventkoordinatorer, festplanleggere, bryllupsarrangement, navnefester, firmafester osv. skjønte vi raskt at kostnadene ved stoltrekk, duker og annen pynt, var en stor del av kostnadene for arrangementet. Den dagen bestemte vi oss for å sørge for at du, som ansvarlig for å handle inn, får en best mulig pris og kundeopplevelse ved å handle hos oss. Du kan kjøpe våre produkter for omtrent de samme prisene som å leie! Vi i Bellas.no mener at hver krone teller, og vi skal sørge for at du får verdi for pengene.
Vi tilbyr kvalitetsprodukter, til fantastisk lave priser og verdifull kundeservice som du kommer til å kunne stole på gjennom årene. Vi er her for deg med god smak, stil og elleganse. Med vårt brede utvalg av farger og valg, er det umulig å ikke finne noe som vil gjøre din spesielle dag enda litt mer perfekt. Smarte, kommende bruder, ser med en gang at Bellas.no er et sted hvor hun kan handle. Vi har en filosofi om at en brud eller annen festarrangør skal kunne finne alt hun/han leter etter og mye mer.
Vi ønsker også å skjemme deg bort og hører på dine ønsker og behov. Vi lytter til deg, er pålitelige og er her for å gjøre dagen din enda litt mer magisk.
Vårt Mål
Å levere kvalitetsprodukter for arrangører og bruder med eksepsjonell kundeservice og lave priser.
Har du spørsmål kan du sende oss en email på mail@bellas.no og vi vil sørge for en god handleopplevelse.
Kos deg med innkjøpene og lykke til!
Med vennlig hilsen
Reklamer

legg gjerne igjen din kommentar her :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s